Resultaten voor einstein gebouw amsterdam

 
einstein gebouw amsterdam
Ons aanbod Kantoorruimten en bedrijfsruimten in de regio Amsterdam TREC.
Wegalaan 30 46. 2132 JC Hoofddorp. huur 125 /msup2/jr. Wisselwerking 50 56. 1112 XR Diemen. huur 115 /msup2/jr. 1014 BT Amsterdam. huur 130 /msup2/jr. selecteer uw regio. 1071 CG Amsterdam. Tel: 31 020 767 0330. Fax: 31 020 203 1234.
Gyproc plafond
Alle reviews over Kabelweg 21, Amsterdam Einstein Gebouw.
Home Kantoorruimte huren in Amsterdam Kabelweg 21 Reviews. Er zijn op dit moment nog geen reviews. Schrijf je eigen review. Laat uw e-mailadres en telefoonnummer achter om een bezichtiging te plannen. Bel me terug. Heeft u een vraag of opmerking?
adverteren
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
https://www.tamarasnails.nl/
Transformatorweg Wikipedia.
Aan de weg, die intensief wordt gebruikt door het vrachtverkeer, bevinden zich geen woningen maar zijn uitsluitend bedrijven gevestigd met onder meer het Coengebouw" met daar tegenover de Kolonel" Six kazerne, een tweetal hotels, een zwembad Brediusbad en het Mediacollege Amsterdam voorheen Grafische school.
Plan Einstein.
Spreekt dit project jou aan en lijkt het je leuk om op Plan Einstein te wonen en een maatschappelijke bijdrage te leveren? Als er plek is op de wachtlijst, kun je je ervoor inschrijven in Connect. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@plan-einstein.nl. Bekijk ook http//www.plan-einstein.nl/.: Bekijk hieronder foto's' van het pand aan de Einsteindreef.: Overal in Nederland staat kantoorruimte leeg. Duizenden jongeren en starters zijn op zoek naar woonruimte. Socius biedt de oplossing: leegstaande kantoren ombouwen naar huisvesting voor deze doelgroepen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om een gebouw ten volste te benutten!
RealNext Kantoor te Huur: Kabelweg 21 1014 BA Amsterdam.
1 / 6 gebouw Einstein. MapViewLoading animation here. StreetViewLoading animation here. detailManager.detail.Building.BuildingName detailManager.detail.Location.Street detailManager.detail.Location.HouseNumber detailManager.detail.Location.Street detailManager.detail.Location.HouseNumber detailManager.detail.Location.LocationHouseNumberAddition. detailManager.detail.Location.Street detailManager.detail.Location.HouseNumber detailManager.detail.Location.LocationHouseNumberAddition. detailManager.detail.Offer.OfferMetrageNetformatNumber m detailManager.detail.Offer.OfferMetrageLetMinimalFromformatNumber m. De Lairessestraat 139. 020 305 2929. Interesse in dit object. Interesse in dit object. JLL Kantoren Amsterdam.
Kabelweg 21 Rent office space Amsterdam.
Alles is mogelijk, we zijn flexibel. Het Einstein gebouw bevinden zich op de Kabelweg 21. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw dat op loopafstand van het Westerpark en het station Amsterdam Sloterdijk. Ideaal wanneer je met het OV wilt komen of zelfs op de fiets.
Ontruimingsplan Einstein" gebouw" te Amsterdam.
Brandveiligheidsquickscans DSM" terrein oost" te Delft. Ontruimingsplan Hotel" Canal House" te Amsterdam. Brandveiligheidsquickscans 46 wooncomplexen te Nijmegen en Wijchen. Ontruimingsplattegronden Umicore" terrein" te Eijsden. Ontruimingsplan en oefening Nieuw" Hoboken" te Rotterdam. Ontruimingsplan Einstein" gebouw" te Amsterdam. Kabelweg 21 te Amsterdam.
Kantoorruimte huren in Amsterdam, Einstein Gebouw Flexas.nl.
74m 2 tot 1 683m 2 24 uur toegang Receptie. Over dit kantoor op Kabelweg 21, Amsterdam. Deze kantoorruimte in het Einstein" Gebouw" is gelegen op een prachtige en zeer aansprekende locatie. In dit pand is ongeveer 13.705m2 kantoorruimte beschikbaar verdeeld over negen verdiepingen en een daaraan gekoppeld gebouw van vijf verdiepingen.

Contacteer ons