Op zoek naar de kleine consultant amsterdam?

 
de kleine consultant amsterdam
Strategy Consultant Amsterdam De Kleine Consultant Consultancy.nl.
Kleine Strategy Consultant Amsterdam. De Kleine Consultant DKC zoekt enthousiaste ondernemende universitaire studenten met minimaal 120 ECTS die graag op vrijwillige basis ervaring op willen doen in strategy consulting. Hierbij zien we studenten met alle mogelijke studieachtergronden tegemoet. Veel mensen bij DKC vinden strategy consulting interessant maar het is ook juist een kans om te beoordelen of het iets voor je is. Mensen met alle mogelijke ambities zijn dan ook welkom.
SEO expert
Strak in pak dure woorden maar eigenlijk nog student NRC.
Strak in pak dure woorden maar eigenlijk nog student. Bij De Kleine Consultant werken enkel studenten. Het concept is populair studenten doen werkervaring op bedrijven krijgen voor weinig geld strategisch advies. Ze beginnen nu ook in het buitenland. Ze geven presentaties kleden zich business casual en werken samen met consultants van AT Kearney alsof het hun tweede natuur is. En tegelijk zijn ze bij De Kleine Consultant nog gewoon studenten die na eenvergadering hun mantelpakje verwisselen voor een spijkerbroek en naar het café trekken. Het idee in het kort. De Kleine Consultant geeft voor een laag bedrag strategisch advies aan bedrijven.
seo specialist vacature
De Kleine Consultant Non-profit strategie consultant Studenten.
Het samenwerken met andere excellente studenten van verschillende academische achtergronden is de beste manier om te leren van elkaar en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren én een super mooie tijd te hebben! De Kleine Consultant is een internationaal studenten consultancybureau met vestigingen in Nederland Zweden en het Verenigd Koninkrijk.
ontstoppen wc
De Kleine Consultant Non-profit strategie consultant Over ons.
Kearney en zij besloten de rol als hoofdpartner voort te zetten. Kearney werken we ook actief samen met andere partners om onze consultants uitgebreid te trainen. De Kleine Consultant is momenteel gevestigd in tien steden Amsterdam Utrecht Delft Middelburg Leiden Rotterdam Tilburg Groningen Stockholm en Londen. In iedere stad bestaat ons team Kleine Consultants uit een verzameling enthousiaste studenten met uiteenlopende academische achtergronden en ervaringen. Naast deze diverse achtergronden delen alle Kleine Consultants de waarden ontwikkeling betrokkenheid ambitie en plezier. Alle Kleine Consultants zijn analytisch ondernemend nieuwsgierig en willen er samen voor gaan. BSc Econometrie en Operationele Research BSc Geneeskunde. Laura van der Laan.
assurance auto malus
De Kleine Consultant StrategyConsulting.nl.
DKC geeft betaalbaar strategisch advies daar waar het anders niet mogelijk zou zijn. De organisatie is opgericht met twee belangrijke en verweven doelen. Allereerst biedt DKC een platform aan ambitieuze en talentvolle studenten die ervaring op willen doen in de branche van strategy consulting.
De Kleine Consultant Startpagina Facebook.
Woensdag zijn het Executive Board en de Raad van Toezicht samen gekomen in hartje Amsterdam voor een productieve en motiverende bijeenkomst. De Kleine Consultant is hard gegroeid sinds haar start in 2008 en dat hebben we veelal te danken aan onze RvT! De Kleine Consultant met Sander Vermeulen en 3 anderen. De teams met een coach van A.T. Kearney zijn afgelopen donderdag weer even goed op scherp gesteld met een blueteam waarbij de partners en principals van A.T. Kearney hun meest kritische blik wierpen op onze bevindingen. Wat een waardevolle avond! blueteam presentation team dekleineconsultant atkearney consulting ready to go.
De Kleine Consultant Non-profit strategie consultant.
Wij helpen onze klanten. Wij leren van onze partners. Getalenteerde studenten krijgen bij De Kleine Consultant de kans om zich te ontwikkelen tot een ware strategieconsultant en ervaring op te doen die hen zal helpen bij hun verdere carrière. Om dit te bereiken krijgen zij coaching van onze hoofdpartner A.T. Kearney en trainingen van onze diverse andere partners. Kleine bedrijven en goede doelen met een complex strategisch vraagstuk kunnen nu strategisch advies van topkwaliteit krijgen voor een betaalbare non-profit prijs. De Kleine Consultant heeft al meer dan 250 verschillende projecten in diverse markten en steden afgerond.

Contacteer ons