Zoeken naar hbo marketing

 
hbo marketing
HBO Startfuncties in Marketing Sales AkzoNobel.
HBO Startfuncties in Marketing Sales. We zijn wereldwijd actief in ontwikkeling, productie en verkoop van zowel business to business als business to consumer productenmet, gerenommeerde merken als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo tafelzout. We bieden een grote verscheidenheid aan carrièrekansen voor commerciële talenten, HBOers die willen excelleren in Marketing en Sales.
hbo marketing eindhoven
E-commerce Marketing Sales Studiekeuze123.
E Commerce Marketing Sales Hbo Bachelor. HBO Bachelor Economie en Bedrijf. E-commerce Marketing Sales. De Hbo bachelorstudie E-Commerce Marketing Sales is gebaseerd op het beroepscompetentieprofiel Commerciële Economie, aangevuld met E-commerce. Je leert in deze studie werken met SEO en SEA en krijgt kennis van contentmarketing, online communicatie, grafisch design en webtechnologie.
Opleiding Online marketing en E-commerce Inholland Academy.
Ik help je graag verder! Stel je vraag aan Esther. T: 06 2111 5501 088 466 30 30. Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in! Agri en Voeding. Bedrijfskunde en Management. Coaching en Supervisie. Data, ICT en Veiligheid. Finance en Control. Marketing en Communicatie. Onderwijs en Innovatie. Zorg en Welzijn. Alkmaar Het Zakenstation. Berkel en Rodenrijs t Manneke. Den Haag Vreedehuis. Hoofddorp FLX Space. Schiphol-Rijk Vision Plaza. Vlaardingen Delta Hotel. Algemene voorwaarden en certificering. Disclaimer en privacyverklaring. Contact en bereikbaarheid. Online voorlichting en proeflessen. Nieuw in ons aanbod. Opleidingen met nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. 2020 Inholland Academy.
We hebben weer nieuwe stageplaatsen HBO Chemie en Marketing Communicatie Green Chemistry Campus.
We hebben weer nieuwe stageplaatsen HBO Chemie en Marketing Communicatie. HBO Stageplaats 1: Rol van MKB binnen waardeketen biobased bouwmaterialen HBO Stageplaats 2: duurzame oplossingen in de waardeketen van plastic en de rol van het MKB HBO of MBO Stageplaats 3: Marketing Communicatie.
E-commerce Marketing Sales Qompas StudieKeuze.
Bijzonderheden: Deze studie is aan een particuliere onderwijsinstelling. Dat betekent dat het collegegeld hoger is dan normaal. De opleiding is net als de meeste andere studies geaccrediteerd. Ook heb je gewoon recht op studiefinanciering. Voor excellente studenten bestaat er een mogelijkheid om de studie in drie jaar in plaats van vier jaar af te ronden. Hbo Commerciële economie. Alle aanverwante studies. Alle aansluitende beroepen. Waar kan ik dit studeren. Bekijk alle opleidingen. Commerciële Economie en Ondernemerschap. Het gemiddelde van alle Hbo studies is 2.160. Tevredenheid over aansluiting op de arbeidsmarkt. Tevredenheid over studiekeuze achteraf. In 2019 beoordeelden studenten E-commerce Marketing Sales de studie als volgt.
Opleidingen. PXL.
PXL in beeld. No javascript found Zoek. PXL-Business PXL-Digital PXL-Education PXL-Green Tech. PXL-Healthcare PXL-MAD School of Arts PXL-Media Tourism PXL-Music. Professionele bachelor Acad. bachelor en master Graduaatopleidingen HBO 5 Werken en studeren. Bachelor na Bachelor Postgraduaat Specifieke lerarenopleiding Seminaries en workshops.
HBO Marketing en Communicatie SRM Opleidingen en trainingen.
Je rondt elke module af met een praktijkgerichte opdracht. Bij een voldoende beoordeling voor beide onderdelen ontvang je het diploma HBO Marketing en Communicatie. Indien je eventueel verder wilt studeren en je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding van onze businesspartner NCOI.
HBO Marketing en Sales NCOI Opleidingen en Trainingen.
Je werkt in een commerciële functie en wilt je kennis en vaardigheden op het gebied van marketing verder ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld marketeer, sales of accountmanager of commercieel binnendienstmedewerker. De volgende onderwerpen komen aan bod.: Kernelementen van marketing. Inzicht in markten en doelgroepen. Marketingdoelstellingen en strategie. Branding en positionering. Vertalen van doelstellingen naar marketingmix. Product, prijs, plaats en promotie. Online marketing en marketingcommunicatie. Sales en accountmanagement. Werken aan klanttevredenheid. Missie, strategie en salesdoelstellingen. Verkoop en gesprekstechnieken. Je rondt elke module af met een praktijkgerichte opdracht. Heb je voor beide modules een voldoende behaald, dan ontvang je het NCOI-diploma HBO Marketing en Sales. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Duur van de opleiding: 6 maanden.
Hbo-opleiding Marketing Management.
Zowel bij Hogeschool Rotterdam als bij particuliere hogeschool NTI duurt de opleiding vier jaar. Bij particuliere hogeschool HBO Nederland kun je in drie jaar tijd je bachelordiploma halen. In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor vrijstellingen, bijvoorbeeld als je in het bezit bent van een diploma van een verwante mbo-opleiding, en zo de studieduur verkorten. Wat doe je tijdens de opleiding? Tijdens het eerste jaar maak je kennis met alle facetten van het marketingvak. Je krijgt vakken als marketing, marktonderzoek, economie, statistiek, management, accounting en recht.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Uw aanbod online?

Contacteer ons