Op zoek naar tandarts zuidas?

 
tandarts zuidas
tandarts - Kapper cursus / vervolgopleiding.
Mooi nieuw kapsel bij de kapper? Of je nu een mooi nieuw kapsel wilt of dat je je haar net als altijd in hetzelfde model wilt laten knippen, een kapper is doorgaans de aangewezen persoon om je hiermee te helpen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
riool ontstoppen purmerend
Tandartspraktijk De ZuidAs Amsterdam.
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 10 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Tandartspraktijk De ZuidAs, Amsterdam. Zorginstelling Tandartspraktijk De ZuidAs, Amsterdam. Zorginstelling Tandartspraktijk De ZuidAs, Amsterdam.
tanden bleken thuis
Tandartsenpraktijk van de Veer Zuidas Eerste Adviesconsult Gratis.
Buiten werktijd naar de tandarts? Iedere werkdag kunt u van 07.00 tot 21.00 uur wel bij ons terecht. Ook zaterdag en zondag op afspraak! Onze mondzorg is afgestemd op de wensen en waarden van onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat in onze familiepraktijk al meer dan 40 jaar voorop. Gratis eerste adviesconsult. Composiet facings, porseleinen facings, DSD Digital Smile Design en doorzichtige beugels. Strak ingeplande behandelingen en minimale wachttijden. Doeltreffende en doelmatige zorgverlening met alle specialisaties onder één dak. MONDZORG VAN HOGE KWALITEIT MET PERSOONLIJKE AANDACHT, WANT UW WELBEVINDEN KOMT VOOR ONS ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS. SCHRIJF U HIER DIRECT IN. Welkom bij familiepraktijk Van de Veer. Onze familiepraktijk kenmerkt zich door een decennialange traditie van het bieden van uitstekende tandheelkundige zorg in combinatie met huiselijke gezelligheid. Onze eerste praktijk startte immers als een kleine praktijk aan huis en werd 40 jaar geleden door onze grondlegger Gerard van de Veer gevestigd op de Apollolaan 45. Veel van de patiënten uit deze begintijd zien wij nog altijd. Want ook in onze nieuwe praktijk op de Zuidas domineert huiselijkheid en rust.
tandarts utrecht
Tarieven Tandartsenpraktijk de ZuidAs.
Dit betekent dat iedere tandarts hetzelfde moet rekenen voor een bepaalde behandeling. Wel blijft het belangrijk eerst uw verzekeraar te raadplegen om te zien wat zij hiervan vergoeden. Bekijk de tarievenlijst 2017. Met vriendelijke groet., Team de ZuidAs. 020 672 4747.
tandarts amsterdam west
Contact met Tandarts Amsterdam De ZuidAs.
Tandartspraktijk de ZuidAs Amsterdam. Tandartspraktijk de ZuidAs. Pieter Baststraat 21-27. 1071 TV Amsterdam. Tel: 020 672 4747. maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. donderdag tot 21.00 uur. zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Tandheelkundig team de ZuidAs. English version Tandartspraktijk de ZuidAs.
riool ontstoppen purmerend
Home Rademakers Kinsbergen.
Goede uitleg over de behandeling en vervolgstappen. Esra uit Amsterdam Zuidas. Ik was, tot ik bij Rademakers Kinsbergen kwam, fobisch voor de tandarts. Met hun ontwapenende benadering en altijd ontspannen en vrolijke sfeer in de praktijk ga ik tegenwoordig met plezier naar de tandarts.
Tandartsenpraktijk Van de Veer Keuze Praktijk.
Tandarts Amsterdam: Tandartspraktijk De ZuidAs.
Woensdag 27 september, 2017. Tandarts Amsterdam de ZuidAs. Tandartspraktijk de ZuidAs is een moderne tandheelkundige praktijk, gelegen in het hart van de Amsterdamse wijk Oud-Zuid. Met een gedreven team tandartsen, mondhygiënisten en specialisten verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit gezond en mooi te houden.

Contacteer ons