Resultaten voor tandarts zuidas

 
tandarts zuidas
Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer.
Bel mij terug. Inschrijven nieuwe patiënten. Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken tien tandartsen, twee endodontologen, twee implantologen, vier mondhygiënisten en een tandtechnicus. Tandartsen blijven aan het werk tijdens de lockdown. De tandartspraktijk blijft open en is bereikbaar tijdens openingstijden. Corona-maatregelen; klik hier voor meer info. Elk patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, en kan ook binnen onze praktijk gebruik maken van interne verwijzing zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van de verstandskiezen, kindertandheelkunde, endodontologie wortelkanaalbehandeling, cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kronen en bruggen, prothetiek, prothesen op implantaten, bleken. Bij het eerste bezoek maken wij kennis en bekijken wij het gebit. Ook als u langere tijd niet naar de tandarts bent geweest, kunnen wij een behandelplan voor u maken. Indien u dit wenst, dan kunnen wij u een begroting geven. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een kennismaking, advies, voorlichting of een eventuele second opinion. Patiëntvriendelijkheid, kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen tijdelijk weer patiënten aan en hebben geen wachtlijst.
tanden bleken bij tandarts prijs - Is tanden bleken veilig?
Drinkt u koffie, thee en rode wijn en rookt u sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren en is een nieuwe behandeling sneller nodig. Een behandeling met een peroxide bleekgel bij de tandarts is duurder, maar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden. Omdat het gehalte peroxide tegenwoordig maximaal 6% mag zijn, is de duurzaamheid verminderd in vergelijking met de 35%-gels die vroeger werden gebruikt. Daarom stappen ook steeds meer tandartsen over op peroxidevrij bleken.
tanden bleken tandarts - Hoe wit worden mijn tanden na een behandeling?
Tanden bleken Hilversum. Veilig tanden bleken bij White Shine Hilversum. Hoe veilig is tanden bleken? Wat is tanden bleken? Over White Shine. Hoe veilig is tanden bleken? Wat is tanden bleken? Over White Shine. Het resultaat van tanden bleken. Resultaat tanden bleken. Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling? Er wordt door een aantal tandenbleekklinieken een te hoog verwachtingspatroon geschetst met reclamekreten zoals: uw tanden tot 16 tinten witter! Pure onzin want dit is absoluut niet haalbaar met één behandeling, reëel is een gemiddelde verbetering van 5 tot maximaal 12 tinten lichter in het gunstigste geval. Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf als de ander. Wij proberen iedereen naar tevredenheid te behandelen maar sommigen hebben iets minder resultaat behaald dan anderen wat te maken heeft met de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald, net als het pigment van de huid maar over het algemeen kan iedereen tevreden zijn over de behandeling, het resultaat, de prijs en de service.
tandarts hoofddorp - Goede tandarts in Hoofddorp, uw tandarts in Floriande.
Zaterdag 800: 1730.: Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 17.30 uur. Onze tandartspraktijk is gevestigd op de Waddenweg 309 in Hoofddorp. Bewoners uit de gemeente Haarlemmermeer en Haarlem zijn van harte welkom. De praktijk is gevestigd op de ideale locatie Waddenweg 309 pand in boerderijstijl in Floriande in Hoofddorp vlakbij de N201, N205. Bent u op zoek naar een tandarts in Floriande, Overbos, Toolenburg, Tudorpark, Nassaupark, Cruquius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Bennebroek, Heemstede en Schalkwijk Haarlem dan bent u bij ons aan het juiste adres. De bussen 169 en 341 stoppen vlak voor de praktijk, halte Floriande Noord.
Tandartspraktijk de Zuidas: klantervaringen recensies.
Deel dit bedrijf. Schrijf uw eigen ervaring. Klantervaring met Tandartspraktijk de Zuidas, Amsterdam. Gabriella 08-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja De klant kent ons van: Internet. Super goede tandarts, wij zijn erg tevreden met deze tandarts en komen hier al jaren.
tandarts gebit
IE-Forum.nl Tandarts mag handelsnaam van zijn tandartspraktijk blijven gebruiken.
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2017. 16 aug 2017. Tandarts mag handelsnaam van zijn tandartspraktijk blijven gebruiken. Rechtbank Amsterdam 16 augustus 2017, IEF 17054; ECLINLRBAMS20175981: Zuidas tandarts Handelsnaamrecht. Eiser stelt dat gedaagde met het gebruik van ad words-zoektermen in strijd handelt met artikel 5 Hnw.
tanden bleken tandarts
Zuidas-tandarts jaagt op drukke zakenman.
De Amsterdamse Zuidas moet uitgroeien tot een bruisend zakencentrum. Ilse van de Veer 29 begon er een eigen tandartspraktijk omzetverwachting 2012 650.000. Deel via WhatsApp Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via LinkedIn Deel via E-mail Bewaar artikel in Mijn Nieuws Download als PDF Krant weergave Deel via WhatsApp Deel via Twitter Deel via LinkedIn Deel via Facebook E-mail Bewaar artikel in Mijn Nieuws.
Over jou en ons Comfortho, Smile Into Your Future.:
Met een ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is dit de perfecte locatie als je op zoek bent naar een specialist in Amsterdam en omstreken. Of als u bijvoorbeeld werkzaam bent op de Zuidas of een andere plek in Amsterdam Zuid. Ook op de Herengracht 318 in het centrum van Amsterdam hebben wij een aparte locatie, om een bezoek aan de beugeltandarts zo makkelijk mogelijk te maken. De Herengracht en het Museumplein is uitermate geschikt om met de fiets naar toe te gaan. Orthodontie in Amsterdam is aanwezig. Wij voegen daar graag onze specialistische kennis en beugelbehandelingen aan toe, zodat ook Invisalign behandelingen meer gegeven kunnen worden. Comfortho is de doorzichtige beugel specialist in o.a. de volgende plaatsen rondom de regio Amsterdam. Comfortho, dé Tandarts voor orthodontie van Amsterdam.
Reviews over tandartspraktijk de Zuidas Opiness Spreekt uit ervaring.
Steenkist Tandarts-Implantoloog en Beugeltandarts 9.7. Tandarts Praktijk IJburg 9.5. Jef Stam Tandarts 9.5. Inge Maigardt 9.0. Tandartsenpraktijk Surinameplein 9.0. The white smile company 7.3. Tandarts Praktijk P.C. tandartspraktijk de Zuidas. Best beoordeelde bedrijven in 2020. Opiness Best Beoordeeld 2020 Awards.
De ZuidAs-tandartspraktijk Tandarts in Amsterdam.
De ZuidAs-tandartspraktijk is een tandarts in Amsterdam en is opgericht op 1 januari 2011. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Pieter Baststraat 21 27 met de postcode 1071TV in de plaats Amsterdam te Noord-Holland. De ZuidAs-tandartspraktijk heeft de rechtsvorm eenmanszaak en er zijn 3 personen in dienst.
Home.
We denken mee met u en uw gezin: we begrijpen dat een afspraak tussen de bedrijven door moet, bieden alle mondzorg op één locatie, zijn flexibel, internationaal georiënteerd en beter bereikbaar dan welke andere mondzorgpraktijk ook. Werkwijze van Mondzorg Praktijk Zuidas. 2020 Mondhygiënist Tandarts Amsterdam Zuidas Mondzorg Praktijk Zuidas gevestigd in WTC Amsterdam.
Independer.
Tandartspraktijk de ZuidAs Assistentensite.nl.
Tandartspraktijk de ZuidAs is een snel groeiende, moderne tandheelkundige praktijk, gelegen in het hart van de Amsterdamse wijk Oud-Zuid. Wij werken met een enthousiast team professionals. In onze praktijk beschikken we over vijf tandartsen, een kaakchirurg, een orthodontist en een implantoloog.
StackPath.
www.boek9.nl is using a security service for protection against online attacks. The service requires full JavaScript support in order to view this website. Please enable JavaScript on your browser and try again. www.boek9.nl is using a security service for protection against online attacks.

Contacteer ons